Qellimi

Rrjeti i Profesionistëve

Shqiptaro-Norvegjez

Qëllimi

Themelimi i një rrjeti i cili do te kontribuojë për koordinimin, organizimin, integrimin dhe përfaqësimin e shqiptarëve në Norvegji. Ambicja jonë e përbashket është që ky përfaqësim të jetë i dinjitetit më të lartë shoqëror dhe moral në rradhët e shqiptarëve në Norvegji. Aktiviteti i rrjetit do të jetë i vullnetit të lirë. Rrjeti do të shërbeje si pikë kontakti dhe ure lidhëse midis institucioneve norvegjeze dhe institucioneve shqiptare, dhe në vecanti me qëllim qe të realizojë këtë prezantim me nivel të lartë dhe të kualifikuar nga pikëpamja profesionale.

Kush jemi ne?

Diaspora shqiptare në Norvegji ka mbledhur përvoja të ndryshme gjatë 20 viteve të fundit. Grupe me pikëpamje, bindje dhe interesa të ndryshme

LEXO ME SHUME

Njihu me anëtaret

Njihu me disa nga anetaret e rrjetit.

 

 

 

LEXO ME SHUME

Anëtarësimi

Të gjithë shqiptarët që jetojnë në Norvegji dhe të cilët i plotësojnë kushtet ne vijim:

 

 

LEXO ME SHUME.

Keni nevojë për më shumë informacion?

LIDHUNI ME NE

Na kontaktoni ne rrjetet sociale

Rrjeti i Profesionistëve

Shqiptaro-Norvegjez

admin@natn.no