Anetaret

Rrjeti i Profesionistëve

Shqiptaro-Norvegjez

Anëtarët

Ju kerkojmë ndjesë, por kjo faqe nuk është gati....

Kush jemi ne?

Diaspora shqiptare në Norvegji ka mbledhur përvoja të ndryshme gjatë 20 viteve të fundit. Grupe me pikëpamje, bindje dhe interesa të ndryshme

LEXO ME SHUME

Qëllimi

Themelimi i një rrjeti i cili do te kontribuojë për koordinimin, organizimin, integrimin dhe përfaqësimin e shqiptarëve në Norvegji.

LEXO ME SHUME

Anëtarësimi

Të gjithë shqiptarët që jetojnë në Norvegji dhe të cilët i plotësojnë kushtet ne vijim:

 

 

LEXO ME SHUME.

Keni nevojë për më shumë informacion?

LIDHUNI ME NE

Na kontaktoni ne rrjetet sociale

Rrjeti i Profesionistëve

Shqiptaro-Norvegjez

admin@natn.no